Kalesija 27°

Zuhdija Pjanić: Muamera Mešića nije niko vrijeđao ni prijetio mu?

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili pismo Muamera Mešića iz Gornjih Rainaca u kojem tvrdi da ga je verbalno napao predsjednik MZ Gornji Rainci Zuhdija Pjanić te predsjednik KUD-a Emir Mešić., reagovao je Zuhdija Pjanić.

„Muameru niko nije prijetio, samo sam ga upitao gdje je oprema, a on mi odgovorio da je kod koreografa i to je bilo sve“, kazao je za kalesija.info Zuhdija Pjanić.

Kako saznajmeo čitava „frka“ je ispala oko opreme, koju je Muamer Mešić umjesto u KUD u Raincima Gornjim vratio koereografu. Napomene radi oprema je prema riječima Muamera Mešića posuđena od KUD-a Rainci kada su oni posljednji put išli na takmičenje u Visoko, te da je on istu razdužio kod koreografa.

Zuhdija Pjanić inače predsjednik MZ Gornji Rainci tvrdi i to da je Muamer trenirao ranije u njihovom kulturno-umjetničkom društvu, ali da je ostao dužan za članarinu nekoliko mjeseci, pa je zato i napustio KUD i otišao u novoosnovani u Kalesiju.

Za kalesija.info je potvrđeno i to da je Zuhdija Pjanić zatražio i pomoć policije u vraćanju opreme, koju ne želi da vrati koreograf u KUD-u „Kapija“ u Kalesiji.
Ja samo želim da se oprema KUD-a vrati i da ljudi prestanu iznositi neistine vezano za ovaj slučaj.

Nikakvih prijetnji nije bilo a ni vrijeđanja kako to navodi mladi Mešić, tvrdi predsjednik MZ Gornji Rainci Zuhdija Pjanić.

R.A.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U Kalesiji održan Internacionali festival folklora: Pored domaćina G …

Finalizirana akcija nabavke i ugradnje koševa na džematskom igrališ …

Klanjana kolektivna dženaza za četiri žrtve iz Prijedora i doline S …

Mašović: U Prijedoru se nalaze još deseci masovnih i stotine pojedi …

Spomenik bosansko-hercegovačkoj ženi u Živinicama

CLOSE
CLOSE