Kalesija 21°

Zbog dosade ostavila dečka nakon 14 godina, a on dobio jackpot na lotu

Žena koja je nakon 14 godina hodanja zbog dosade ostavila svog dečka, a koji je ovih dana na lotu dobio gotovo 18 milijuna funti, proglašena je najnesretnijom ženom u Britaniji.

31-godišnja Kerry Graves i 37-godišnji g. ‘Dosadni’, pravim imenom Matthew Breach znaju se od školskih dana. Čak 14 godina bili su u vezi, no Kerry je postalo dosadno pa ga je ostavila. Prijateljima je rekla kako ‘želi puno seksa’.

Kerry sada živi s vlasnikom propalog internet cafea, 28-godišnjim Travisom Mains-Martenom i njihovim sinom Blakeom, a g. ‘Dosadni’, koji i sam priznaje da je njegov hobi spavanje, pokušava otkriti na što potrošiti jackpot od gotovo 18 milijuna funti.

‘Kerry baš nema sreće. Bila je s njim sve te godine i bilo je teških trenutaka. Ostavila ga je, a njemu se posrećilo’, kazao je jedan zajednički prijatelj. ‘Šteta, bila je draga djevojka. Zaista nam se jako sviđala’, kazala je Matthewova majka Sandra.

Kerry je nakon dobitka Matthew poslala SMS poruku i čestitala mu. ‘Nismo više u vezi, ali i dalje smo u kontaktu, normalno razgovaramo’, kazao je Matthew.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  UNIS TOK: Oglas za posao

  Identifikovana još jedna žrtva genocida u Srebrenici

  Vijećnici OV Kalesija u četvrtak razmatraju Odluku o rebalansu budž …

  Moraš sam, Safete!

   Akcije „Alterego I i II“: SIPA vrši pretrese i na području Ka …

  CLOSE
  CLOSE