Kalesija 20°

Zbog dosade ostavila dečka nakon 14 godina, a on dobio jackpot na lotu

Žena koja je nakon 14 godina hodanja zbog dosade ostavila svog dečka, a koji je ovih dana na lotu dobio gotovo 18 milijuna funti, proglašena je najnesretnijom ženom u Britaniji.

31-godišnja Kerry Graves i 37-godišnji g. ‘Dosadni’, pravim imenom Matthew Breach znaju se od školskih dana. Čak 14 godina bili su u vezi, no Kerry je postalo dosadno pa ga je ostavila. Prijateljima je rekla kako ‘želi puno seksa’.

Kerry sada živi s vlasnikom propalog internet cafea, 28-godišnjim Travisom Mains-Martenom i njihovim sinom Blakeom, a g. ‘Dosadni’, koji i sam priznaje da je njegov hobi spavanje, pokušava otkriti na što potrošiti jackpot od gotovo 18 milijuna funti.

‘Kerry baš nema sreće. Bila je s njim sve te godine i bilo je teških trenutaka. Ostavila ga je, a njemu se posrećilo’, kazao je jedan zajednički prijatelj. ‘Šteta, bila je draga djevojka. Zaista nam se jako sviđala’, kazala je Matthewova majka Sandra.

Kerry je nakon dobitka Matthew poslala SMS poruku i čestitala mu. ‘Nismo više u vezi, ali i dalje smo u kontaktu, normalno razgovaramo’, kazao je Matthew.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Poziv mladima za učešće u Foto Konkursu 2024: “Bosna i Hercegovin …

Na današnji dan 1993. godine ubijen Hasib ef. Ramić, njegova supruga …

Generacije koje su dočekale izgradnju fiskulturne sale OŠ Kalesija, …

Ahmed Durgutović učenik generacije JU OŠ Memići

Jasmin Smajić kontrolor u finalnoj utakmici Kupa BiH u futsalu

CLOSE
CLOSE