Kalesija

SDP BiH Kalesija održao promotivni skup u Memićima

sdp_memici5Još jednu veoma uspješnu Javnu tribinu SDP BiH Kalesija održao je u petak (19.9.2014.) u Domu kulture u Memićima.

Sala Doma kulture bila je premala da primi građane mjesnih zajednica Memići i Bulatovci koji su željeli prisustvovati Javnoj tribini SDP-a.

Prisutnima su se obatili Kandidati SDP-a za Skupštinu Tuzlanskog kantona: Dževad Hadžić, predsjednik SDP-a BiH Kalesija i Abdurahman Bajrić.

Sa liste za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine skupu su se obratili: Sabina Bajrić, Edina Šabanović, Muhamed Majdančić i Ramiz Zahirović.

Posebno oduševljenje na skupu izazvao je emotivni govor, obraćanje Denisa Bećirovića, dokazanog borca za Bosnu i Hercegovinu, čovjeka od riječi djela i potpredsjednika SDP-a BiH, prerdsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Za izbore 2014. godine Kalesiji i Kalesijskom SDP-u BiH ukazana je velika čast, ali i Memićima, jer je nosilac liste SDP-a zaSkupštinu Tuzlanskog kantona čovjek iz Memića. U svom obraćanju mještanima Memića kandidati SDP-a BiH za predstojeće izbore su iskazali zahvalnost Memićima na podršci koju su ukazali SDP-u, a nakon Javne tribine uslijedilo je druženje i neposredni razgovor sa građanima u prostorijama Doma kulture.

(Plaćeno političko oglašavanje)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Kalesija: Poziv za poljoprivrednike da prijave zemljište

  Najbolji rezultat u tri kategorije za Kalesijca Bakira Musića i brojn …

  Održana Izvještajna konferencija mladih Crvenog križa općine Kales …

  BKC Kalesija: U petak tribina „Palestina – ispit čovječanstva“

  Putevi u BiH: U višim planinskim predjelima mjestimično zaleđen ko …

  CLOSE
  CLOSE