Kalesija 12°

Počeo upis za djecu na kurseve engleskog i njemačkog jezika u Centru za edukaciju Alphabet u Kalesiji

Počeo je upis za djecu na kurseve engleskog i njemačkog jezika u Centru za edukaciju Alphabet u Kalesiji.

Za ovu sezonu planirane su grupe na nivoima A1, A2 i B1 za učenike od trećeg do devetog razreda osnovne škole, te srednjoškolce.

Brojna istraživanja su pokazala da što se djeca ranije susretnu sa stranim jezikom, to je veća vjerovatnoća da će ga savladati bez poteškoća.

Alphabet je obezbijedio adekvatne programe engleskog i njemačkog jezika za učenike svih uzrasta, vodeći računa o njihovoj kognitivnoj sposobnosti u određenom uzrastu. Udžbenici i metodika nastave se brižno odabiraju kako bi se kod djece stvorila i održavala jaka motivacija za učenje, kao i osjećaj sposobnosti usvajanja stranog jezika.

Cilj naše nastave je omogućiti učenicima aktivno korištenje jezika, pa se podjednaka pažnja poklanja svim aspektima učenja: vokabularu, gramatici, čitanju, slušanju, govoru, pisanju i izgovoru, i to od samog početka nastave na početnom nivou, a sve to u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Zagarantovano je vrlo kvalitetno usvajanje engleskog i njemačkog jezika jer vodimo računa da grupu sačinjava maksimalno 12 polaznika, kako bi se stvorile optimalne mogućnosti aktivnog učešća u nastavi svih članova grupe.

Koristeći najkvalitetnije svjetske udžbenike i savremenu metodiku nastave, našim polaznicima pomažemo da kroz učenje stranih jezika nauče i puno stvari o svijetu u kojem živimo, te razviju sposobnost komunikacije i kritičkog mišljenja.

Svima je već jasno da su aktivno korištenje stranih jezika i informatičko znanje neke od najvažnijih vještina za današnje tržište rada.

Smatrate li da su vaša djeca spremna za zahtjeve takvog tržišta? Hoće li po završetku škole biti konkurentna u traženju posla?

Prijave se primaju:

• telefonom na: 062 340 048 (SMS, Viber, WhatsApp),

• putem Facebooka,

• lično u prostorijama Alphabeta. Nastava se izvodi vikendom. Broj grupa i polaznika je ograničen. Prednost imaju polaznici koji se ranije prijave, kao i grupe koje se najranije popune.

Centar za edukaciju Alphabet možete kontaktirati i putem facebook stranice:

https://www.facebook.com/alphabet.kalesija

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Lapsus band napravio muzički spektakl u Kalesiji

  Kup šehida općine Kalesija osvojila ekipa FK Memići

  Ove zemlje su bile protiv ili suzdržane o Rezoluciji o genocidu u Sre …

  Historijski trenutak: Generalna skupština UN-a usvojila Rezoluciju o …

  Dodik vrijeđao žrtve i mahao biračkim spiskom

  CLOSE
  CLOSE