Kalesija

Odbojkaški turnir povodom 30 godina postojanja OK “Bosna” Kalesija

OK “Bosna” Kalesija ove godine proslavlja 30-ti rođendan. Tim povodom organizuju odbojkaški turnir koji će se održati u nedjelju, 13. augusta, u sali MSŠ Kalesija, a njihovo obavještenje i pozivnicu prenosimo u cjelosti:

“Dragi prijatelji, ljubitelji odbojke i članovi OK BOSNA Kalesija,

Sa velikim ponosom i radošću obavještavamo vas da naš voljeni Odbojkaški klub BOSNA Kalesija slavi svoj 30. rođendan!

Tri desetljeća strasti, truda i uspjeha su prošla, a mi smo spremni proslaviti ovaj veličanstveni jubilej na nezaboravan način. Zato vas pozivamo da nam se pridružite u obilježavanju ovog značajnog događaja.

Središnji događaj ove svečanosti bit će Odbojkaški turnir, koji će se održati u nedjelju, 13. augusta, u 10:00 sati, koji će okupiti sadašnje i bivše odbojkaše, članove našeg kluba, kako bi se takmičili i prisjetili starih vremena. Očekuje nas uzbuđujuća igra, nevjerojatna sportska atmosfera i prilika da se svi zajedno podsjetimo na trenutke koji su nas oblikovali kao klub.

Svi bivši i sadašnji članovi kluba koji žele učestvovati u turniru, molimo da svoje prisustvo potvrde do 08. augusta 2023. putem viber poruke našim predstavnicima kluba. Vaša podrška i sudjelovanje znače nam izuzetno puno i radujemo se što ćemo s vama podijeliti ovo posebno poglavlje naše klupske priče.

Nakon uzbudljivog turnira, spremite se za još zabave! Organiziramo opušteno druženje uz muziku, dobru hranu i osvježavajuće piće. Ukažite nam čast svojom prisutnošću dok slavimo našu 30-godišnju baštinu uz ritmove i okuse koji će obogatiti našu proslavu.

Ponesite svoju strast prema odbojci i pridružite nam se u ovom nezaboravnom trenutku. Očekuje vas sjajan sportski duh, smijeh, emocije i prijateljsko nadmetanje.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom slavlju naših 30 godina postojanja i uspješnog rada!”

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Pretresi na više lokacija, pronađena veća količina oružja i ekspl …

  Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

  Nakon jučerašnjeg ubistva u Lipnici oglasili se iz Tužilaštva TK

  Na području Kalesije u toku 2023. godine prijavljeno i evidentirano 1 …

  Naučite tkati ćilime sa Senadom Aščić

  CLOSE
  CLOSE