Kalesija

Kalesija online i zlatara “Grand” vas nagrađuju

nagradaOve sedmice pobjednica po broju lajkova je djevojka sa fotografije koja je prikupila 280 lajkova. Ovosedmična pobjednica osvojila je poklon od zlatare “Grand” koja se nalazi u Kalesiji. Djevojka koja je pobijedila dužna je na našu redakciju redakcija@kalesija.com poslati svoje podatke te broj telefona kako bi je mogli kontaktirati i kako bi se mogli dogovoriti oko preuzimanja nagrade. Nagradu je potrebno preuzeti do 17.avgusta ove godine.

——————————–

Zlatara “Grand” u Kalesiji nalazi se odmah ispod caffe bara “Lipa” a nudi veliki izbor zlatnog i srebrenog nakita. Postoji mogućnost i izrade istog po vašoj želji i mjeri. Pored prodaje nakita, u zlatari “Grand” u prodaji je i veliki izbor parfema po najpovoljnijim cijenama u Kalesiji. Radno vrijeme je svaki dan osim nedjelje, a ukoliko želite naplatiti zlatni nakit koji je slomljen i to možete uraditi u ovoj zlatari jer niko neplaća lomljeno zlato i srebro kao “Grand”.

Izgledajte lijepo uz zlatni i srebreni nakit iz zlatare “Grand”, a svakako i lijepo mirišite jer parfemi iz Granda se najbolje osjete. Ukoliko se odlučite za nabavku zlatnog nakita za vjenčanje, samo u ovoj zlatari ćete dobiti i poseban poklon uz kupovinu zaruka.

 

grand1

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  U petak svečano otvorenje “EST” restorana u TC Robot-Kale …

  Kalesija: Od 1.1.2023. do 31.10.2023. godine prijavljena 22 slučaja n …

  Gugl gasi stare i neaktivne račune

  Sjećanje na heroja: 31 godina od pogibije Adila Bešića

  Jedini u TK „Ski lift Karaula“: Ljubitelji zimskih sportova jedva …

  CLOSE
  CLOSE