Kalesija

Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih BPS-a u Kalesiji

bps1Forum mladih Bosanskohercegovačke patriotske stranke Sefer Halilović Kalesija u svečanoj sali restorana „Zetes“ održao je Izboru skupštinu na kojoj su delegati izabrali 25 članova Općinskog odbora BPS-a kao i predsjednicu Foruma mladih gosp. Sabinu Čamdžić, apsolventicu Medicinskog fakulteta u Tuzli.

Primopredaju dužnosti dosadašnjeg predsjednika FM BPS Kalesija dostojanstveno je predala gosp. Selma Softić koja se zahvalila na četvorogodišnjoj saradnji sa svima i zaželjela mnogo uspjeha svim članovima uz nedvojbenu pomoć sebe i svojih prijatelja.

Mnogobrojni prisutni članovi i delegati Foruma mladih BPS-a Kalesija jasan su dokaz da je mladim ljudima dosta lažnih i prevarantskih obećanja od dosadašnjih licemjernih političara i da konačno uzimaju sudbinu u svoje ruke kako bi je kreirali onako kako njima odgovara a ne kako im se nameće.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i predsjednik OO BPS Kalesija gosp. Damir Bošnjaković, članovi Izvršnog odbora BPS Kalesija kao i predsjednik Regionalne organizacije BPS-a dr. Mirsad Selimović.

U svojim obraćanjima predstavnici Foruma mladih BPS-a dali su čvrsto obećanje da će ustrajati u borbi protiv nemoralnih političara, da žele pokazati kako u ovoj državi postoje mlade i  obrazovane strukture ljudi koji zaslužuju da budu predstavnici naroda i da od danas niko neće imati pravo da obnaša funcije bez nadzora i odgovornosti.

„POZIVAMO SVE MLADE OSOBE OPĆINE KALESIJA DA NAM SE PRIDRUŽE U AKTIVNOJ BORBI PROTIV POLITIČKIH PREVARANATA, NEMORALNIH PREDSTAVNIKA, ONIH KOJI KUPUJU SUDBINU NA I NAŠE DJECE ZA SIMBOLIČNE POKLONE KAO I ONIH KOJE JE NAROD NA DEMONSTRACIJAMA UKLONIO SA VLASTI A OPET SE NAMEĆU. MI ZNAMO ŠTA ŽELIMO, ZNAMO KAKO TREBA, NIŠTA NE ZABORAVLJAMO A OPRAŠTATI MORAMO I ZATO SMO TU ZA DOBROBIT SVIH NAS „ poruka je Foruma mladih BPS Sefer Halilović Kalesija.

(Plaćeno oglašavanje)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Kalesija: Poziv za poljoprivrednike da prijave zemljište

  Najbolji rezultat u tri kategorije za Kalesijca Bakira Musića i brojn …

  Održana Izvještajna konferencija mladih Crvenog križa općine Kales …

  BKC Kalesija: U petak tribina „Palestina – ispit čovječanstva“

  Putevi u BiH: U višim planinskim predjelima mjestimično zaleđen ko …

  CLOSE
  CLOSE