Kalesija

“Hadžam” nagrađuje sa tri hidžame: Pogledajte kako do nagrade

Hidžama centar „Hadžam” Kalesija sprema još jedno “čašćenje”.

Lajkajte stranicu Hidžama centar “Hadžam” Kalesija, podijelite objavu i označite svoja dva prijatelja, čime automatski postajete potencijalni dobitnik jedne od 3 hidžame. Dobitnike izvlačimo u srijedu, 18.12.2019. godine u 12 sati.

Hidžama centar "Hadžam" Kalesija

Hidžama centar "Hadžam" KalesijaHidžama za žene i muškarceNarudžbe porukom na stranici ili na broj 061/817-252.

Posted by Hidžama centar "Hadžam" Kalesija on Četvrtak, 5. decembar 2019.

Ko uvede u praksu neki pozitivan postupak koji bude nakon njega prakticiran, imat će nagradu za njega, ali i nagradu svih onih koji ga poslije njega budu činili, a da se njihova nagrada neće ništa umanjiti… „ Hadis

Svoj organizam bismo trebali čistiti od otrova, koje unosimo u organizam preko hrane, od stresa kojem smo izloženi svakodnevno i sl. U našem tijelu se skupljaju štetni toksini koje, ako ne odstranimo, mogu izazvati velike posljedice po naše zdravlje.

Najbolji i najpuzdaniji način za njihovo otklanjanje je hidžama. Sunnet Allahovog poslanika Muhameda, a.s., koji je kod nas uglavnom zapostavljen, ili prepušten samovolji nestručnih pojedinaca. Danas, hvala Allahu Uzvišenom, postoji alternativa.

Hidžama centar „Hadžam“ Kalesija je mjesto  na kojem možete sigurno, u skladu sa sunnetom Poslanika a.s. uraraditi hidžamu i priuštiti zadovoljstvo za svoju dušu i tijelo.

Hidžama zaista daje fantastične rezultate u liječenju mnogih bolesti kao što su: bolest i bol u krstima, išijas, lumbago, bolesti zglobova
u nogama, rukama, mišićima, stomačni problemi, nesanica. Ona aktivira ljudski organizam u potpunosti, pojačava pamćenje, preventivno djeluje kod padavice, te se njom mogu liječiti sve bolesti krvnog sistema. Glavobolja, bolesti očiju, ušiju, zuba, kao i migrene te pojačava funkciju kičmenih pršljenova.
Hidžamom možemo liječiti i kostobolju, reumatizam, poremećaje hajza, plućne bolesti, bolesti krvi, crijeva, želuca, jetre.
Zaista je veliki spisak bolesti koje su izliječene upravo hidžamom, te mora postojati i iskreni nijet hadžama kao i ubijeđenost pacijenta u pozitivan ishod, jer hidžama jeste LIJEK ZA SVE, ALI NE ZA SVAKOGA. Hidžama nema nus pojave.

Kod ispravnog pristupa hidžami takođe možete liječiti i danas sve prisutniji i izraženiji problem džinskih napada i opsjednutosti. Da nas Allah pomogne na putu istine.

Muški hadžam Aldin Smajić

Ženski hadžam Dženita Smajić     

Narudžbe na broj 061-817-252, viber ili na page menager Hidžama centar „Hadžam“ Kalesija.

U ovoj godini se hidžama radi po Avicena standardu uz saradnju sa dr. Edinom Jahićem.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Kalesija: Poziv za poljoprivrednike da prijave zemljište

  Najbolji rezultat u tri kategorije za Kalesijca Bakira Musića i brojn …

  Održana Izvještajna konferencija mladih Crvenog križa općine Kales …

  BKC Kalesija: U petak tribina „Palestina – ispit čovječanstva“

  Putevi u BiH: U višim planinskim predjelima mjestimično zaleđen ko …

  CLOSE
  CLOSE