Kalesija 22°

“Čuvam tvoj san” novi singl Denisa Hadžića

“Tu riječi su grube, stihovi smisao gube. Samo tebi čuvam stražu, briga me šta kažu, spusti lice na moj ispruženi dlan. Ja čuvam tvoj san…”, dio je nove pjesme kantautora Denisa Hadžića.

Tuzlak i kantautor Denis Hadžić najbolje je sačuvao za kraj godine i svoju publiku obradovao novim singlom “Čuvam tvoj san”. Spot i pjesma su izdati u sklopu produkcije Spectrum.

Muzika i tekst su djelo samog kantautora Hadžića, a kompletan aranžman pripada producentu Azuru Jahiću.

“Ono čemu težim je to, da nikada ne izbacim novu pjesmu s kojom nisam ja prvenstveno zadovoljan. Ja ne znam, kao što niko ne zna, da li će neka pjesma postati hit, ali znam da će imati svoje simpatizere i znam da je meni dobra i da može prezentovati moj rad. Ja se iskreno nadam da ce pronaći svoj put do ljudi”, kazao je za NEON Televiziju Hadžić, koji se zahvalio cijelom timu ljudi koji su bili uz njega u novom projektu i koji godinama podržavaju i prate njegov rad.

Da je pjesma već pronašla svoj put do publike pokazuju i reakcije na pjesmu i spot koji su zvanično predstavljeni u subotu, 27. 11. 2021. godine. Komentari podrške neizostaju, što pokazuju i pregledi na youtube kanalu.

Spot je sniman na više lokacija, a u istom se pojavljuju glumice i glumci: Irma Zukić, Jasmina Dedić-Ibrić, Mirza Ćatibušić i Mirza Mujagić.

Uživajte u pjesmi “Čuvam tvoj san”…

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Akademija FK “Sloga” privukla veliki broj dječaka: Održ …

Pripreme za narednu sezonu u FK “Bosna” počinju 1.jula

Kadeti OK “Bosna” osvojili prvo mjesto na turniru u Zenici

U Bosni uvijek imaš prijatelja: Sirijcu Abdurahmanu pružili dom i lj …

Dočekuša, razgovoruša, sikteruša, pije se sa merakom: U Kalesiji 7 …

CLOSE
CLOSE