Kalesija

BPS Sefer Halilović održala promotivni skup u Kikačima

bps8Bosanskohercegovačka patriotska stranka Sefer Halilović Kalesija održala  je na sportskom poligonu u Kikačima  promotivni skup na kojem je prisustvovao i kandidat za Bošnjačkog člana predsjedništva Sefer Halilović.

U svom obraćanju Halilović se osvrnuo na aktuelnu problematiku kako u BiH tako i u općini Kalesija gdje su svi zaslužni građani za odbranu Kalesije stavljeni u drugi plan a na sceni su uglavnom manipulatori koji samo znaju pričati i ništa konkretno u raditi.

Ukoliko budem izabran za Predsjednika to je znak da narod želi promjene, da želi poštene, hrabre i stručne predstavnike države a ja im obećajem za 4 godine mandata ni jedan građanina BiH neće biti zaboravljen.  U  protivnom kriminal i korupcija će da nastave svoje tokove, sve više će biti razlika između bogatih i siromašnih, borci i penzioneri ce biti zaboravljeni a mladi ljudi će tražiti svoje mjesto van granica BiH što i jeste osnovni cilj naših neprijatelja da nas rasele po svijetu kako bi lakše okupirali našu državu naglasio je Halilović.

Pored Halilovića na skupu su govorili i kandidati za sve nivoe vlasti na predstojećim izborima: Samir Ništović, nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH; Fejzulah Mujanović, kandiat za Parlamentarnu skupštinu BiH;  Damir Bošnjaković,  nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu FBiH; Denisa Sokolović, kandidat za Skupštinu TK, dr. Elvis Bektić, kandidat za Skupštinu TK; dr. Adem Aljić, kandidat za Skupštinu TK,  dr.Mirsad Selimović, nosilac liste za Skupštinu TK; Zaim Backović,generalni sekretar BPS-a i Safet Baltić, podpredsjednik BPS-a.

Svi prisutni su mogli čuti jasnu poruke predstavnka BPS-a da samo sa promjenama vlasti 12-og oktobra i novim ljudima možemo očekivati i nove reformske procese u BiH. Oni koji su do sada vodili državu neka se okrenu i vide rezultate svoga rada koji su potpuno obeshrabljujući. Vaš glas ce odlučivati želite li promjene ili zadržati ovo stanje, navodi se u saopćenju BPS-a.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Kalesija: Poziv za poljoprivrednike da prijave zemljište

  Najbolji rezultat u tri kategorije za Kalesijca Bakira Musića i brojn …

  Održana Izvještajna konferencija mladih Crvenog križa općine Kales …

  BKC Kalesija: U petak tribina „Palestina – ispit čovječanstva“

  Putevi u BiH: U višim planinskim predjelima mjestimično zaleđen ko …

  CLOSE
  CLOSE